Mənim üçün onlayn platforma seçərkən
Salam əziz rəylər oxuyanlar! Mənim üçün onlayn platforma seçərkən istifadəçi dəstəyinin keyfiyyəti çox önəmlidir. Sürətli cavab, peşəkar yanaşma və problemlərin operativ həlli – bunlar mənim üçün vacib göstəricilərdir. Bəzi saytlarda dəstək xidməti günlərlə cavab vermir, bəzilərində isə bir neçə dəqiqəyə kömək edirlər. Azərbaycanda bu baxımdan fərqlənən platformalar hansılardır? Tövsiyələrinizi gözləyirəm.
7 Views

Mən müşahidə etmişəm ki, insanlar çox vaxt eyni şeylərə baxmaqdan yorulur və dəyişiklik axtarırlar. Bu, təbiidir, çünki monotoniya insanı sıxır, beyni passivləşdirir. Mən də bu səbəbdən daim yeni maraqlı platformalar axtarışındayam. Bu axtarış bəzən uzun çəkir, bəzən isə gözlənilmədən qısa zamanda nəticə verir. Bu dəfə ikinci variant oldu — təsadüfən bir ünvana rast gəldim və dərhal maraqlandım. Həmin ünvan Bu səhifəni açan kimi anladım ki, bura mənim axtardığım yerdir. Çünki burada hər şey mənim istədiyim kimi idi — sadə, aydın, rahat və eyni zamanda maraqlı. Mən ilk dəfə bu saytda o qədər çox vaxt keçirdim ki, saatlarla orada qaldığımı hiss etmədim. Və ən gözəli odur ki, qayıdanda belə yorğunluq yox, əksinə, təzələnmə hissi var idi. Bu platformanın sirri, məncə, ondadır ki, o, insan psixologiyasını yaxşı başa düşür. Hər bir detal, hər bir rəng, hər bir yazı elə seçilib ki, insan özünü orada rahat hiss edir. Mən bu saytı araşdırdıqca daha da heyran qalırdım. Onun üstünlükləri sonsuzdur. İndi mən bu platformanı tanıyan hər kəsə onu sınamağı tövsiyə edirəm. Əminəm ki, siz də mənim kimi məmnun qalacaqsınız.